Mijn naam is Natasja, door vrienden ook wel “TAS" genoemd. 

Cadeautje van TAS is ontstaan uit het idee om twee geluksmakers in mijn leven te combineren. Namelijk:

  1. Cadeautjes inpakken. Want hoe leuk is het om mensen blij te maken met een persoonlijk, mooi cadeau. Geen dertien in een dozijn cadeau maar één om door een ringetje te halen. Dat bijna te mooi is om uit te pakken. Ik word daar héél blij van!
  2. De natuur in gaan en genieten van al het moois van Moeder Aarde. Als geboren en getogen Lissenaar, met de bollenvelden in mijn achtertuin, hou ik ontzettend veel van de duinen, de zee en de bloemen, passend bij ieder seizoen. De geur, het aanzicht, de kleuren. Hier kan ik echt van genieten. 

Geïnspireerd door die mooie natuur, shop je bij Cadeautje van TAS het mooiste cadeaupapier, cadeauzakjes, lintjes, stickers en meer. Zorgvuldig en met liefde bij elkaar gezocht. Voor een cadeautje, bijna te mooi om weg te geven.  

En omdat wij van de natuur houden, zijn alle producten bij duurzame leveranciers ingekocht en wordt je bestelling met liefde voor de natuur verstuurd.

PS: Heb je een mooi cadeau ingepakt met onze producten? Wij zijn benieuwd naar je creatie. Het zou leuk zijn als je je cadeautje deelt op Instagram en @cadeautjevantas hierin tagt.  Je kan ook altijd een berichtje achterlaten via de contact pagina. Wij zijn altijd benieuwd naar jullie ervaringen met Cadeautje van TAS. 

Liefs Natasja

© 2021 - 2024 Cadeautje van TAS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel