Inspiratie voor Cadeautje van TAS
Alle inspiratie voor onze producten halen wij uit de natuur. Dit zie je terug in de aardetinten, natuurlijke kleuren en patronen op het cadeaupapier, maar ook in vrolijke tinten, bloemen- en dierenprints. Met veel zorg en liefde zoeken wij producten bij elkaar voor een compleet, prachtig cadeau. 

FSC keurmerk 
Al ons cadeaupapier, de cadeauzakjes, meerdere stickers en het verpakkingsmateriaal bevatten het FSC (Forest Stewardship Council) keurmerk. Dit is een keurmerk voor papier, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. FSC zet zich in voor behoud en verantwoord bosbeheer. Door voor dit keurmerk te kiezen, dragen wij bij aan een groenere wereld en dus een beter leefomgeving voor mens en dier. 

Betalen
Voor elke bestelling hanteren wij een minimum bestelbedrag van €7,50 euro. Je kunt bij Cadeautje van TAS met de volgende betaalmethodes af rekenen:

  • iDEAL 
  • Credit card 
  • Achteraf betalen
  • Online Bankoverschrijving (Belgie) 

Voor het afronden en afhandelen van onze betalingen in onze webshop, maken wij gebruik van de betalingsprovider Molly.

Verzendkosten
We hanteren de tarieven van PostNL. De verzendkosten bedragen €4,15 voor een brievenbusverzending en €6,37 voor een pakketverzending. Voor bestellingen boven de €50 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzending
Wij doen ons best om je bestelling binnen 1 a 3 werkdagen te verzenden. In enkele gevallen lukt dit niet altijd, als producten bijvoorbeeld tijdelijk niet op voorraad zijn. Uiteraard word je hiervan dan op de hoogte gesteld.  
Alle bestellingen bevatten een Track&trace-code. Deze vind je in de bevestigingsmail. 
Het is altijd mogelijk je bestelling gratis af te halen in Lisse. Kies dan aan het einde van het bestelproces voor: “afhalen bij de winkelier”. Ik neem dan contact met je op om een tijdstip af te spreken om je bestelling af te halen. 
Tevens kun je kiezen voor het ophalen van je pakket bij een post-nl ophaalpunt. 

Verzending naar Belgie 
De verzendkosten naar Belgie bedragen €9 euro. Wanneer je een Belgisch adres invoert kies je voor de optie Online bankoverschrijving. 
Gratis verzending is mogelijk vanaf €70 euro. 

Retourneren
Wij besteden veel zorg en aandacht aan elke bestelling. Mocht je (gedeeltelijk) toch niet tevreden zijn over je aankoop, dan is het geen enkel probleem om je product(en) te retourneren. Je hebt het recht een product, of je hele bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Hierna heb je na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen naar ons.

De kosten voor retourzending betaal jezelf. Binnen 14 dagen nadat we de melding over de annulering hebben ontvangen, betalen wij de aanschafprijs terug. Dit gebeurt alleen onder bepaalde voorwaarde:

  1. Je product mag niet gebruikt of beschadigd zijn en moet – voor zover mogelijk – in de originele verpakking retour worden gestuurd.
  2. Je moet binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kenbaar hebben gemaakt gebruik te maken van je herroepingsrecht. Doe je dit niet, dan is je koop een feit. 

Wanneer wij het retour gestuurde product hebben ontvangen of je een bewijs van verzending kan sturen naar ons, zullen wij het verschuldigde bedrag overmaken. 
Zie ook informatie over het herroepingsrecht in de algemene voorwaarde artikel 6 en 7. 

Wil je een artikel annuleren en retourneren, volg dan onderstaande stappen:
1. Vul binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling het herroepingsformulier in. 
2. Mail het herroepingsformulier naar: info@cadeautjevantas.nl onder vermelding van je ordernummer.
3. Stuur je product(en) binnen 14 dagen na het versturen van je e-mail op naar onderstaand adres:

Cadeautje van TAS 
Ida Gerhardtstraat 14
2162 KN Lisse

Product beschadigd of niet geleverd?
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij willen je vragen om eventuele klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@cadeautjevantas.nl. Graag onder vermelding van je ordernummer. Dan komen wij zo snel mogelijk met een oplossing. 

© 2021 - 2024 Cadeautje van TAS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel